Årsregnskab

Har du drømme om at være virksomhedsejer er der mange ting der skal overvejes inden da.

Få grundig hjælp til dit årsregnskab

Alle virksomheder har, ifølge regnskabsloven, pligt til at lave et årsregnskab. Et årsregnskab har til formål at give et retvisende billede af din virksomheds aktiver, passiver samt årligt resultat. Derudover giver det dig som virksomhedsejer et konkret overblik over den økonomiske status, over- eller underskud samt fordelingen af omkostninger.

Da der er mange ting der skal laves korrekt når man fremstiller et årsregnskab kan det være en stor mundfuld for mange virksomhedsejere. Vi kan gennem vores mange års erfaring med forskellige virksomheder hjælpe dig til at få udarbejdet et retvisende regnskab. Når vi fremstiller dit årsregnskab sørger vi selvfølgelig altid for at leve op til alle krav fra det offentlige samt diverse penge- og låneinstitutter. Det er din garanti for et årsregnskab der lever op til lovgivningen.

Ved at få os til at hjælpe med at varetage dine regnskaber kan du bruge din tid på din virksomhed og det du er god til.

Regnskab for foreninger

Et foreningsregnskab skal følge regnskabsbestemmelser i vedtægter og anden lovgivning som foreningen falder ind under. Vi hjælper bestyrelsen med at opfylde dem

Drivkraften for meget foreningsarbejde er ofte stor entusiasme, og nødvendigvis ikke kompetencer i de regler og love som omgiver en juridisk enhed som en forening, og som danner rammen omkring et foreningsregnskab. Det er derfor vigtigt, at de som tildeles ansvaret for de økonomiske midler i foreningen, også får den nødvendige støtte i at overholde de gældende regler og love, men også i at få struktureret deres kassererhverv på en fornuftigt og hensigtsmæssig måde. Vi er specialister i rådgivning herom og kan hjælpe jer til at få tingene på plads.

Kontakt os på telefon 45 88 81 00 eller e-mail mail@aapholm.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med de obligatoriske regnskaber.

Kontakt os for
professionel og tryg rådgivning

Mød vores dygtige team

Statsautoriseret revisor Arne Jakobsen

Arne Jakobsen

Evzal Baftijari

Evzal Baftijari

Jytte Nellemann

Janina

Janina Faye Dam

Mikkel Langsted Brinch

Book møde

– Ganske uforpligtende

 • INFO

  AAPH Statsautoriseret Revisionsinteressentskab
  Rustenborgvej 7A
  2800 Kongens Lyngby
  CVR: 14759840

 • Telefontider

  Hverdage: 09.00 – 17.00
  Weekender: Lukket