Start af virksomhed

I forbindelse med start af virksomhed, er det vigtigt at have et grundigt kendskab til den lovgivning som den påtænkte virksomhed skal efterleve.

Rådgivning i
opstart af virksomhed

Det er ledelsens ansvar at al lovgivning overholdes, og det er ledelsen der straffes for eventuelle overtrædelser. Desværre er der megen lovgivning som er kompleks, hvilket dog ikke nedsætter straffen. Få den rigtige start med den rigtige rådgivning, dårlig rådgivning kan blive rigtigt dyrt. Tør du satse?

Den største økonomiske straf som en ny virksomhedsejer kan få, vil ofte være, dét ikke at have fået den rigtige vejledning og rådgivning ved start af virksomheden. Ved start af virksomhed, er det vigtigt at få klarlagt forventningerne til virksomheden, således at muligheder i skatte- og selskabslovgivningen udnyttes bedst muligt. Det kan blive rigtig rigtigt dyrt ikke at strukturere sin virksomhed på den meste hensigtsmæssige måde.

Vi hjælper med start af virksomhed og er specialister i rådgivning til iværksættere. Vi stifter selskaber og er behjælpelige med udarbejdelsen af standardiserede selskabsretlige dokumenter, herunder vedtægter, stiftelsesdokumenter, aktionærfortegnelser, direktørkontrakter m.v. Vi rådgiver endvidere om optimering af skatteregler og risikoafgrænsning ved start af virksomhed.

Start af virksomhed:
virksomhedsform

Det er en god idé at snakke med en revisor inden man starter op. Det er her hvor vi hos Aage & Povl Holm kommer på banen.
Ved start af virksomhed, er det vigtigt at gøre sig klart, hvilken virksomhedsform virksomheden skal etableres i. Vi tilbyder dig rådgivning til hvilken virksomhedsform der er optimal for din iværksætterdrøm.

Ved stiftelse af et selskab, kan der fortages en begrænsning af éns ansvar, hvilket dog stiller krav til kapital. Hvis virksomheden ikke er overskudsgivende i en opstartsfase, er det måske mere hensigtsmæssigt at drive virksomheden i en anden form. Er man alene eller der er flere virksomhedsejere, er der også flere muligheder.

Kontakt os på telefon 45 88 81 00 eller e-mail mail@aapholm.dk og vi er behjælpelige med en god og rigtig start.

Kontakt os for
professionel og tryg rådgivning

Mød vores dygtige team

Statsautoriseret revisor Arne Jakobsen

Arne Jakobsen

Evzal Baftijari

Evzal Baftijari

Jytte Nellemann

Janina

Janina Faye Dam

Mikkel Langsted Brinch

Book møde

– Ganske uforpligtende

 • INFO

  AAPH Statsautoriseret Revisionsinteressentskab
  Rustenborgvej 7A
  2800 Kongens Lyngby
  CVR: 14759840

 • Telefontider

  Hverdage: 09.00 – 17.00
  Weekender: Lukket